• HPL TRAPRENOVATIE INCL MONTAGE
  • BESTE PRIJS VAN NEDERLAND
  • NEDERLANDS FABRIKAAT
  • 15 JAAR GARANTIE
Home » Verwijderen Vloerbedekking

Verwijderen Vloerbedekking

Verwijderen Vloerbedekking

Bent u ook klaar met die stoffige vloerbedekking? Ga dan voor onze verwijderservice. Wij zorgen ervoor dat uw trap weer als nieuw is na deze klus. Vloerbedekking staat bekend om het vangen van enorme hopen stof. Hoe vaak u de trap ook stofzuigt er zullen altijd stofresten achterblijven in de poriën van het materiaal. Zeker als u gevoelig bent voor overmatig stof is het een wijze zaak om uw oude vloerbedekking te laten verwijderen.

Het verwijderen van de traplijm

Het verwijderen van de traplijm is vaak de meest arbeidsintensieve klus. Vaak zitten er meerdere lijmlagen over elkaar, waardoor deze vrij moeilijk te verwijderen zijn. Wij verwijderen vrijwel dagelijks deze lijm en weten daarom ook hoe deze het beste verwijderd dient te worden. Stop met dagenlang krabben wat tot weinig of geen resultaat leidt. Wij zorgen ervoor dat die plakkerige rode lijm met beleid van uw trap wordt verwijderd.                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Het opschuren van uw trap

Het opschuren van een trap vereist een hoop precisie. Als u later de trap wilt gaan schilderen dan dient de trede inclusief het stootbord eerst goed te zijn geschuurd. Het is de bedoeling dat de verf uitermate goed hecht voor het beste resultaat. Wordt de trap slecht geschuurd dan bestaat er de kans dat de verf op het hout gaat liggen en deze snel los laat. Voorkom al deze vervelende situaties door de klus uit te besteden aan vloercity. Wij zorgen ervoor dat uw trap er weer als nieuw uit ziet.