• HPL TRAPRENOVATIE INCL MONTAGE
  • BESTE PRIJS VAN NEDERLAND
  • NEDERLANDS FABRIKAAT
  • 15 JAAR GARANTIE
Home » Uw trap geleverd in heel Nederland

Uw trap geleverd in heel Nederland

Uw trap geleverd in heel Nederland

Wij van vloercity leveren uw trap en vloer door geheel Nederland. Wij bezorgen met onze eigen bezorgservice om zo de kwaliteit van de producten te kunnen garanderen. Wij hechten heel veel waarde aan een goede klantenbinding en het geven van een perfecte service. Dus bent u op zoek naar een adres waar de klant nog op 1 staat, dan bent u bij vloercity zeker aan het juiste adres.

Zelf je trap renoveren

U heeft zeker weleens gehoord van een traprenovatie. Wij weten ook dat veel mensen dit een dure klus vinden die ze liever zelf willen uitvoeren. Dit is vanaf nu ook mogelijk met onze traprenovatiepakketten. Wij bieden de materialen aan in HPL en PVC. Heeft u geen zin meer in lange poetsbeurten dan is een traprenovatie van vloercity de juiste keuze. Met een simpele vochtige doek gaat u over het materiaal en binnen 5 minuten heeft u heel de trap gereinigd. Ook tijdens de uitvoer van uw klus helpen wij u graag waarbij nodig.

Niet alleen trappen maar ook vloeren

Wij hebben niet alleen trappen maar ook de beste vloeren in ons assortiment. Of u nu of zoek bent naar een PVC of een LAMINAAT vloer wij kunnen dit allemaal aanbieden. Wij bieden u de beste Click en Verlijmde vloeren tegen een eerlijke prijs. Wilt u graag een kleurstaal ontvangen dan sturen wij deze graag toe.