• HPL TRAPRENOVATIE INCL MONTAGE
  • BESTE PRIJS VAN NEDERLAND
  • NEDERLANDS FABRIKAAT
  • 15 JAAR GARANTIE
Home » Uw hal weer als nieuw met een traprenovatie

Uw hal weer als nieuw met een traprenovatie

Uw hal weer als nieuw met een traprenovatie

Vindt u dat uw hal wel een opfrisbeurt kan gebruiken. Ga dan nu voor de traprenovatiepakketten van vloercity en binnen korte tijd heeft uw hal of kamer weer een frisse look. Wij werken enkel met de beste producten die degelijk en vooral veilig zijn. De fabrikant geeft u 15 jaar garantie op productiefouten dus zo kunt u zorgeloos genieten van uw trap. Wij hebben verschillende vloeren die uitermate aansluiten bij uw traprenovatie.

Zelf uw trap renoveren

U kunt vanaf nu ook uw eigen trap renoveren met de producten van vloercity. Of u nu gaat voor een PVC of een HPL traprenovatie wij hebben alle producten voor u in huis. Vraag van tevoren  aan ons welke gereedschappen u het beste kunt gebruiken om zo zonder zorgen aan de klus te beginnen. Zelf iets uitvoeren geeft altijd voldoening en wij waarderen dit enorm.

Maak het af met een nieuwe vloer

Maak u interieur af met de perfecte VLOER uit het assortiment van vloercity. Of uw nu kiest voor een PVC of LAMINAAT vloer wij hebben genoeg producten in ons assortiment om aan uw wensen te kunnen voldoen. Dus laat u niet verleiden door de slechte bouwmarktkwaliteit maar geniet van een kwaliteitsvloer tegen een eerlijke prijs.