• HPL TRAPRENOVATIE INCL MONTAGE
  • BESTE PRIJS VAN NEDERLAND
  • NEDERLANDS FABRIKAAT
  • 15 JAAR GARANTIE
Home » Uw eigen trap renoveren

Uw eigen trap renoveren

Uw eigen trap renoveren

Heeft u altijd al een nieuwe traprenovatie willen hebben? Maar vindt u de kosten te hoog om deze renovatie uit te laten voeren. Ga dan nu voor een doe-het-zelf pakket. Renoveer zelf uw eigen trap en geniet van een mooie vernieuwde trap tegen een aantrekkelijke prijs. Wij van vloercity vinden het leveren van kwaliteitsmaterialen heel erg belangrijk. Daarom checken wij met regelmaat de kwaliteit van de treden en vloeren om u de beste kwaliteit te garanderen. 

Uw eigen decor uitkiezen

Wij hebben vele decors in ons assortiment zowel in HPL als PVC. Ga voor de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Wij denken graag met u mee en adviseren waarbij nodig. Heeft u tijdens de renovatie nog vragen dan beantwoorden wij deze graag voor u. Wij zijn dus in het hele proces voor u bereikbaar met al uw vragen betreft een traprenovatie of het leggen van een vloer. 

Zelf bepalen wanneer u hem plaatst

Het voordeel van het zelf plaatsen van uw trap is: U kunt zelf het moment bepalen wanneer u uw trap gaat renoveren. Dus geen vrije dagen opnemen vanwege de montage, maar zelf uw eigen moment uitkiezen. U kunt op deze manier ook zelf uw eigen tempo bepalen. Begin bijvoorbeeld aan de klus als je alleen in huis bent en niemand je kan storen of je werk kan verhinderen.