• HPL TRAPRENOVATIE INCL MONTAGE
  • BESTE PRIJS VAN NEDERLAND
  • NEDERLANDS FABRIKAAT
  • 15 JAAR GARANTIE
Home » Traprenovatie » Maestro-Steps

Maestro-Steps

Maestro-Steps

Bent u uw oude bekleding van uw trap ook helemaal beu? Dan hebben wij voor u de juiste oplossing in de vorm van een traprenovatie. Onze Maestro traprenovatie is onderhoudsvriendelijk en uiterst goed van kwaliteit. Geen lange poetsbeurten meer maar een vochtige doek over over uw trap en uw werk is gedaan. Al onze materialen zijn geluiddempend en zorgen voor een degelijk woongevoel.  Daarnaast hebben de materialen van Maestro de eigenschap dat deze enorm stroef en slijtvast zijn. Dus na het leggen van deze traprenovatie kunt u weer veilig en zonder uitglijden uw trap betreden. Bij ons is niet alleen de kwaliteit maar ook de veiligheid enorm belangrijk.

Zelf uw trap renoveren

Bent u benieuwd hoe u een traprenovatie uitvoert? Klik op de afbeelding en u zult zien dat een traprenovatie eenvoudig is uit te voeren. Maestro steps is de ideale oplossing voor de doe het zelver. Maak binnen een dag uw trap weer als nieuw met de materialen van maestro steps. Dus kom nu op een voordelige manier van uw huidige trap af met de traprenovatiesets van Maestro.

Voordelig uw trap renoveren

Wilt u uw trap renoveren tegen een nog voordeligere prijs? Ga dan nu voor de overzettreden van Maestro Steps en geniet binnen korte tijd van een mooi gerenoveerde trap. Bij elke trede zit een papieren mal waarmee u de huidige trede kunt overtrekken. Uiteraard zorgt een professionele trapspin voor een nog preciezere afmeting van de trede.