• HPL TRAPRENOVATIE INCL MONTAGE
  • BESTE PRIJS VAN NEDERLAND
  • NEDERLANDS FABRIKAAT
  • 15 JAAR GARANTIE
Home » Traprenovatie » CPL Traprenovatie

CPL Traprenovatie

CPL Traprenovatie geef je trap een 2e leven

Bent u ook helemaal klaar met de vloerbedekking op uw trap? Dan hebben wij voor u nu de juiste oplossing. Onze cpl traprenovatie is onderhoudsvriendelijk en uiterst goed van kwaliteit. Geen lange schoonmaak meer maar een simpele vochtig doek volstaat aan de schoonmaak van dit product. Daarnaast werkt dit product ook geluids-dempend en zo bent u uw buren minder tot last. Daarnaast heeft dit product de eigenschap dat het stroef wordt als je er gewicht op zet. Dus zonder een strip in uw trede geniet u van alle veiligheid en comfort. 

Professionele overzettreden

Ook zo geschrokken van de prijzen van de grote traprenovatiebedrijven? Dan hebben wij voor u de passende oplossing. Professionele overzettreden gemaakt in het zuiden van Nederland bij lands bekendste traprenovatiebedrijf. Nu voor de doe het zelver beschikbaar. Topkwaliteit voor de beste prijs en de beste voorwaarden. Zelf uw trap renoveren was nog nooit zo eenvoudig en goedkoop. Geef uw huis een meerwaarde door de trap te renoveren.

Totaal assortiment traprenovatieproducten van mexform

Wij bieden u een totaal assortiment van traprenovatieproducten van mexform. De producten van het bekendste traprenovatiebedrijf kunt u vanaf nu ook bij vloercity aanschaffen. Wij bieden u de beste materialen tegen een eerlijke prijs.

Ook met vakkundige montage binnen 6 weken

Liever uw trap laten monteren? Wij bieden de scherpste prijzen van Nederland en België. Wij monteren binnen 6 weken na de aanvraag van de traprenovatie. Wij bieden 15 jaar garantie op materiaal en montage. Prijzen zijn inclusief btw, montage en andere mogelijke kosten. Pakket prijs is de werkelijke prijs. Laat u uw trap liever leggen door een professional dan staan wij graag voor uw klaar.  Wij van Vloercity begrijpen dat u de klus liever uitbesteed en daarmee uw trap professioneel laat leggen.

 

Liever zelf uw pakket samenstellen?

Dan leveren wij het volledige assortiment van Mexform. Mocht u iets missen. Laat het ons gewoon weten wij kunnen het leveren.