• HPL TRAPRENOVATIE INCL MONTAGE
  • BESTE PRIJS VAN NEDERLAND
  • NEDERLANDS FABRIKAAT
  • 15 JAAR GARANTIE
Home » Traprenovatie

Traprenovatie

Bent u ook helemaal klaar met de vloerbedekking op uw trap? Dan hebben wij voor u nu de juiste oplossing. Onze cpl traprenovatie is onderhoudsvriendelijk en uiterst goed van kwaliteit. Geen lange schoonmaak meer maar een simpele vochtig doek volstaat aan de schoonmaak van dit product. Daarnaast werkt dit product ook geluids-dempend en zo bent u uw buren minder tot last. Daarnaast heeft dit product de eigenschap dat het stroef wordt als je er gewicht op zet. Dus zonder een strip in uw trede geniet u van alle veiligheid en comfort. Daarnaast hebben wij een hele brede lijn aan PVC-Traprenovatie producten. Dit is de laatste trend op het gebied van traprenovaties en vloeren in Nederland. Pvc heeft als eigenschap dat deze makkelijk te verzagen is en u op deze manier minder zagen verslijt.

Materialen

Wij van vloercity hebben verschillende producten in ons assortiment zoals Cpl en Pvc. Allebei de materialen zijn voorzien van een anti-slip werking zodat u te alle tijden uw trap veilig kunt betreden. Wij van vloercity vinden dat veiligheid bovenaan moet staan en daarom verkopen wij enkel producten die aan de strengste eisen voldoen.

Onderhoud

Al onze producten laten zich makkelijk reinigen doormiddel van een vochtige doek. Dus vergeet de lange poetsbeurten van uw oude tapijtvloeren en geniet van onderhoudsvriendelijke producten tegen een eerlijke prijs.  Daarnaast zijn onze producten ook antiallergisch en daarom zeer geschikt voor mensen met astmatische klachten. Met een eenvoudige vochtige doek maakt u uw trap weer helemaal schoon. Dus geen lange poetsbeurten meer maar met een handomdraai uw trap weer helemaal gereinigd.

Plaatsing van de Traprenovatie

Al onze traprenovatiepakketten zijn eenvoudig te plaatsen met de geschikte gereedschappen. Wij leveren u een compleet pakket zodat u gelijk aan de slag kan met uw traprenovatie. Het voordeel van het zelf plaatsen is dat u op uw eigen moment aan de klus kunt beginnen en u zo geen vrij hoeft te nemen van uw werk.

Uw trap laten plaatsen

Vindt u de klus zelf te groot om deze zelf aan te pakken? Wij hebben de beste monteurs in huis die uw trap graag weer als nieuw maken binnen 1 dag. Wij plaatsen de trap zonder hak en breekwerk dus u ondervindt geen geluidsoverlast aan deze klus in uw huis. Na de klus wordt heel de ruimte schoongemaakt door de monteur. Dus bent uw benieuwd naar onze mogelijkheden? Wij komen graag bij uw aan huis om de mogelijkheden te bespreken.