• HPL TRAPRENOVATIE INCL MONTAGE
  • BESTE PRIJS VAN NEDERLAND
  • NEDERLANDS FABRIKAAT
  • 15 JAAR GARANTIE
Home » Renoveren voor het voorjaar

Renoveren voor het voorjaar

Renoveren voor het voorjaar

Wilt u er tijdens het voorjaar weer netjes bij zitten. Ga dan nu voor een doe het zelf pakket van Vloercity. Wij leveren u een volledig pakket tegen een eerlijke prijs, zodat iedereen zijn of haar trap kan opknappen. Wij hebben vele decors in ons assortiment, dus zit er altijd wel een kleur of decor tussen die u aanspreekt. Heeft u zelf een donkere hal of kamer dan kunt u het beste voor een lichtere kleur gaan, Deze hebben wij uiteraard ook in voldoende decors in ons assortiment.

Zelf uw trap renoveren

Vergeet de oude traprenovaties en ga zelf aan de slag met uw trap. De nieuwe trend is uw trap zelf renoveren voor een aantrekkelijke prijs. Dus haal die oude stoffige vloerbedekking van uw trap en plaats zelf een makkelijk te onderhouden traprenovatie. Hoe vaak u ook de vloerbedekking stofzuigt er blijven altijd stofresten en andere vuilresten achter. Dit is verleden tijd met een traprenovatie van vloercity. Een simpele vochtige doek volstaat al om uw trap schoon en verzorgt te houden.

De mooiste materialen voor een eerlijke prijs

Wij van vloercity vinden dat iedereen een mooie trap verdient. Dus daarom maken wij de prijzen zo aantrekkelijk mogelijk voor iedereen. Geen lokkertjes maar echte lage prijzen voor de beste materialen. Wij hebben alles in huis om uw klus op het gebied van trappen en vloeren uit te kunnen voeren. Al onze materialen zijn van de beste kwaliteit, zo geniet u weer jarenlang van een mooie en makkelijk te onderhouden trap. Wij leveren u een goed en degelijk traprenovatiepakket voor de prijs van de mindere bouwmarktkwaliteit.