• HPL TRAPRENOVATIE INCL MONTAGE
  • BESTE PRIJS VAN NEDERLAND
  • NEDERLANDS FABRIKAAT
  • 15 JAAR GARANTIE
Home » PVC » DRYBACK-LIJMEN

DRYBACK-LIJMEN

Nu steeds meer mensen overgaan op een klik vloer zijn de verlijmde vloeren steeds meer vergeten. Natuurlijk heeft een klik vloer het voordeel dat het snel en eenvoudig te plaatsen is. Maar het voordeel van een verlijmde vloer is dat de naden nog minder zichtbaar zijn dan bij een klik vloer. Wij adviseren u om bij een verlijmde vloer de juiste informatie in te winnen. Vindt u deze klus toch niks voor u? Dan hebben wij altijd een montageservice tegen een eerlijke prijs.

Waarom een verlijmde vloer?

Een verlijmde vloer heeft als voordeel dat deze minder loopgeluid oplevert. Dit komt omdat de vloer rechtsreeks op de ondervloer wordt verlijmd. Daarnaast hebben veel lijmen de eigenschap dat ze geluiddempend zijn. Daarnaast voelt een verlijmde vloer ook veel stabieler aan. Daarnaast geeft een verlijmde vloer ook eenvoudiger de warmte door van de vloerverwarming. 

Waarom kiezen voor een klik-vloer?

Laat u uw keuze vallen op een verlijmde vloer? Dan moet u weten dat dit vaak een keuze is voor een langere periode. Als de vloer eenmaal in uw huis ligt dan is deze moeilijker te verwijderen als een klik-vloer. Dus bent u iemand die graag om de paar jaar een andere vloer wilt dan is een verlijmde vloer niet de perfecte keuze voor u. Zo heeft u voor een verlijmde vloer veel meer materialen nodig als voor een klik-vloer. Denk hierbij aan een juiste lijm en een juiste afwerkkit. Bij een klik-vloer heeft u geen extra producten nodig buiten een goede ondervloer.