• HPL TRAPRENOVATIE INCL MONTAGE
  • BESTE PRIJS VAN NEDERLAND
  • NEDERLANDS FABRIKAAT
  • 15 JAAR GARANTIE
Home » PVC » Click » XL Floors tile collection click

XL Floors tile collection click

XL Floors tile collection click

Als u opzoek bent naar een goed instapmodel voor PVC vloeren, kijk dan niet verder want met de Tile Collection Click heeft u voor een aantrekkelijke prijs een mooie PVC vloer in huis in 5 verschillende hout ontwerpen. Bij deze vloer krijgt u 25 jaar garantie bij huishoudelijk gebruik, en heeft bovendien ook een hoge kras- en slijtvastheid. Deze click pvc vloer beschikt over een classificatie van Klasse 41, dit wel zeggen dat deze vloer geschikt is voor licht industrieel gebruik. En een classificatie van Klasse 32, dit wil zeggen dat deze geschikt is voor normaal project gebruik zoals kantoren, klaslokalen, winkels en huishoudelijk gebruik.

Het ontwerp van deze planken is opvallend dankzij de extra brede en lange panelen, namelijk 457 mm x 914 mm. Dit soort voor een zeer luxueuze uitstraling van de planken, en kunt u uw kantoor of werkplaats een moderne look geven met een van de vijf varianten, die allemaal ook uitgerust zijn met een 4-zijdige v-voeg. En dankzij zijn Bfl-s1 brandveiligheidsklasse voldoen de panelen van deze vloer aan de veiligheidseisen.  Met een slijtlaag van 0,55mm bent u ervan verzekert dat de vloer zeer lang mee zal gaan.

Deze vloer is bovendien ook waterproof dit betekent dat u deze vloer ook in uw keuken of badkamer kunt laten leggen. Bovendien is deze vloer ook bestendig tegen chemische reinigingen, dus hoeft u niet uw schoonmaakmiddelen aan te passen aan deze vloer. Uiteraard is deze vloer ook te verkrijgen in een verlijmde versie.