• HPL TRAPRENOVATIE INCL MONTAGE
  • BESTE PRIJS VAN NEDERLAND
  • NEDERLANDS FABRIKAAT
  • 15 JAAR GARANTIE
Home » PVC » Click » XL Floors Italian collection Click

XL Floors Italian collection Click

XL Floors Italian collection Click

Wilt u snel uw eigen vloer leggen, dan leveren wij de perfecte PVC kliklaminaat vloer die ook nog betaalbaar is. Met XL-Floors Living Click haalt u een betrouwbare vloer in huis zonder de hoofdprijs te betalen. Met deze vloer geniet u van een hoge kras- en slijtvastheid, en krijgt u 15 jaar garantie bij particulier gebruik. Hiernaast is deze vloer ook geschikt voor vloerverwarming Met een Gebruikersklasse 32, kunt u deze vloer ook leggen in uw kantoor, winkel of klaslokaal.

Deze vloer is beschikbaar in tien varianten, variërend van lichte tinten tot aan een donkere grijze tint. Dit betekent dat ongeacht uw interieur, u de juiste keuze kunt maken om er zeker van te zijn dat het allemaal goed bij elkaar past. Het ontwerp van de panelen is opvallend door de extra brede en lange panelen, hierdoor heeft deze vloer een zeer moderne uitstraling. Dit wordt extra ondersteund door het feit dat de planken een 4-zijdige v-voeg hebben. Hiernaast heeft de vloer een slijtlaag van 0,3mm, hierdoor weet u zeker dat u lang van de vloer kunt genieten. Hiernaast heeft de vloer ook een brandveiligheidsklasse van Bfl-s1, dit betekent dat u een zeer veilige vloer in huis haalt.

Dankzij het waterproof kenmerk die deze vloer heeft, kunt u de vloer ook moeiteloos in uw keuken of badkamer leggen. De vloer is ook bestendig tegen reiniging met chemische middelen, hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat er ongezonde stoffen vrij kunnen komen bij reiniging van deze vloer. Als u een stabielere vloer wilt dan kunt u er ook voor kiezen om deze vloer in een verlijmde PVC vloer versie aan te schaffen.