• HPL TRAPRENOVATIE INCL MONTAGE
  • BESTE PRIJS VAN NEDERLAND
  • NEDERLANDS FABRIKAAT
  • 15 JAAR GARANTIE
Home » PVC » Click » XL Floors Herringbone click

XL Floors Herringbone click

XL Floors Herringbone click

De XL-Floors Luxury collectie brengt u een toegankelijke visgraat vloer. Deze vloer is geschikt voor licht industrieel gebruik en gemiddeld commercieel gebruik, dit is aangegeven door de Gebruikersklasse 32 en Gebruikersklasse 41. Hierdoor kunt u deze vloer in uw winkel, kantoor of klaslokaal leggen, en door zijn hoge kras- en slijtvastheid, hoeft u zich geen zorgen te maken om slijtage. Deze vloer krijgt u bij huishoudelijk gebruik 25 jaar garantie en bij commercieel gebruik 10 jaar.

De collectie bevat zes varianten, die elk naar een grote stad in de wereld zijn vernoemd, en de tonen zijn variërend van licht bruin tot aan donker bruin met een enkeling in grijs eiken toon. Dus, ongeacht uw smaak, er zit een keuze tussen die ook u zal aanspreken. De vloeren zijn uitgerust met een 4-zijdige v-voeg, dit geeft de vloeren net iets meer karakter doordat de individuelen planken meer worden uitgelicht. 

De vloerdelen zijn ook geschikt om in uw keuken of badkamer te leggen, aangezien deze waterproof zijn. Hiernaast is deze vloer ook bestendig tegen chemische reiniging, hierdoor hoeft u geen speciale schoonmaakmiddelen in huis te halen om deze vloer schoon te houden. Aangezien dit om een lijm PVC vloer gaat, wordt het wel aangeraden om er een professional bij te betrekken om deze vloer te leggen.

Omdat de vloerdelen het waterproof kenmerk hebben, kan deze vloer ook aangelegd wordt in uw keuken of badkamer. Hiernaast beschikt deze vloer ook over een brandveiligheidsklasse van Bfl-s1, hierdoor kunt u deze vloer gerust voor commerciële doeleinden gebruiken en aan alle veiligheidsnormen voldoen. Als u deze vloer in combinatie met vloerverwarming wilt gebruiken, is dat ook geen probleem, want daar is de vloer ook geschikt voor. Deze visgraat PVC vloer is in vergelijking met parketvloeren toegankelijker.