• HPL TRAPRENOVATIE INCL MONTAGE
  • BESTE PRIJS VAN NEDERLAND
  • NEDERLANDS FABRIKAAT
  • 15 JAAR GARANTIE
Home » Ondervloer/Plint/Kit

Ondervloeren/plinten/Kit

Ondervloeren/plinten/Kit

Op deze pagina vindt u alle randartikelen die u nodig heeft om een vloer te kunnen leggen. Denk hierbij aan Lijmen, kitten, plinten en ondervloeren. Wij hebben alles in ons assortiment tegen een aantrekkelijke prijs. Maak uw vloer compleet met een mooie plint en geniet weer jarenlang van een mooie en stevige vloer. De ondervloer is het belangrijkste onderdeel om uw vloer stabiel op de ondergrond te plaatsen.

Ondervloeren

Wij bieden u de beste ondervloeren tegen een aantrekkelijke prijs. De ondervloer is de basis van een goed liggende vloer. Ook heeft een ondervloer een dempende werking waardoor uw buren minder last ondervinden van uw verplaatsingen in huis.  

Plinten

Maak uw trap af met de perfecte plint. Of u nu kiest voor een plakplint of een staande plint, wij hebben alles in ons assortiment.  Een plint maakt uw vloer helemaal af en zorgt voor een mooi en visueel geheel.

Kit

Wij bieden u uiteraard ook de beste lijmen voor de bevestiging van de traprenovatie en verlijmde vloeren. Onze montagelijmen zijn de beste op de markt.