• HPL TRAPRENOVATIE INCL MONTAGE
  • BESTE PRIJS VAN NEDERLAND
  • NEDERLANDS FABRIKAAT
  • 15 JAAR GARANTIE
Home » Nu zelf uw trap renoveren

Nu zelf uw trap renoveren

Nu zelf uw trap renoveren

U kunt zelf uw trap renoveren met de beste materialen van Vloercity. Geen bouwmarkt kwaliteit maar de beste kwaliteit tegen de prijs van de bouwmarkt. Onze materialen zijn uiterst makkelijk te verzagen zodat u geen uiterst professioneel bouwmateriaal nodig heeft om deze klus uit te voeren.  Ga dus nu naar onze website en bestel uw eigen traprenovatiepakket.

Uw trap weer als nieuw

Na het renoveren van uw trap zult u zelf zien dat uw hal of kamer een veel mooiere look heeft als voorheen. Ga daarom nu nog voor een doe het zelf pakket van vloercity en geniet zelf ook van een mooi en opgeruimd interieur. Met een nieuwe trap stijgt niet alleen de waarde van uw huis maar ook het woongenot.

Renovatiepakket voor een eerlijke prijs

Wij bieden u een renovatiepakket voor een eerlijke prijs. Wij van vloercity vinden namelijk dat iedereen moet kunnen genieten van een mooi en opgeruimd interieur.  Bij ons dus alleen duidelijke prijzen en geen kleine lettertjes. Onze pakketten zijn voorzien van lijm en afwerkkit met als reden dat u dan gelijk aan de slag kunt met de beste materialen.