• HPL TRAPRENOVATIE INCL MONTAGE
  • BESTE PRIJS VAN NEDERLAND
  • NEDERLANDS FABRIKAAT
  • 15 JAAR GARANTIE
Home » Nu nog uw Lockdown Actie kopen

Nu nog uw Lockdown Actie kopen

Nu nog uw Lockdown Actie kopen

Wilt u nog genieten van de Lockdown-Aanbieding dan heeft u nog een aantal dagen om deze aan te schaffen. Wij geven u graag de kans om tegen een laag tarief een doe het zelf pakket aan te schaffen. Houd vooral onze website in de gaten voor de komende acties. Wij hebben altijd voldoende op voorraad, en o zorgen wij ervoor dat u altijd extra materiaal kan bijbestellen.

Zelf uw trap renoveren

Er is nu de mogelijkheid om zelf uw trap te renoveren. Het zelf doen van een traprenovatie heeft als voordeel dat u de werkuren uitspaart. Ook een goede reden om u trap zelf te doen is dat u zelf uw moment van montage zelf kan bepalen. Met het kijken van een aantal filmpjes en het lezen van een uitleg kunt u zelf uw trap renoveren. Al onze pakketen zijn voorzien van kit en afwerkkit zodat u gelijk aan de slag kunt gaan met uw traprenovatie. U kunt ons tijdens uw renovatie altijd bereiken voor tips en informatie.

In januari uw trap nog renoveren

Als u tijdens de lockdown-actie uw trap bestelt dan kunt u nog deze maand uw trap renoveren. Het voordeel van zelf renoveren is dat u zelf uw moment van montage kan bepalen. U hoeft dus geen vrije dagen op te nemen en kan hierdoor aan de slag gaan wanneer u zelf wilt. Wij brengen uiteraard ook uw producten zelf aan huis, zo bestaat er geen kans dat deze beschadigen door een koeriersdienst. Wij werken graag het hele traject zelf met uw af.