• HPL TRAPRENOVATIE INCL MONTAGE
  • BESTE PRIJS VAN NEDERLAND
  • NEDERLANDS FABRIKAAT
  • 15 JAAR GARANTIE
Home » Maak gebruik van onze acties

Maak gebruik van onze acties

Maak gebruik van onze acties

Waarom teveel betalen voor slechte bouwmarktkwaliteit? Wij bieden voor dezelfde prijs een degelijk en onderhoudsvriendelijk traprenovatiepakket.  Tijdens onze lopende acties bespaart u nog meer op de toch al lage prijzen. Neem dus gerust een kijkje in onze webshop en vraag gerust een offerte aan zonder enige aankoopverplichting. Wij helpen u graag met de voortzetting van uw renovatiewerken en geven u daarom graag een goede prijs voor een totaalpakket van een trap en vloer.

Zelf uw trap renoveren

Wilt u de kosten van een dure traprenovatie verlagen? Ga dan voor een doe het zelf pakket van vloercity. Wij bezorgen u een mooi en onderhoudsvriendelijk traprenovatiepakket voor een prijs waar u alleen van kunt dromen. Zelf renoveren is natuurlijk een uitdaging waarbij wij u graag perfect informeren. Wij geven u altijd de informatie mee waarmee u aan de slag kunt, denk hierbij ook aan het gebruik van de juiste gereedschappen.

Lage prijzen voor een goede kwaliteit

Wij bieden u een eerlijke en lage prijs voor top producten die ook worden gebruikt door de vele traprenovatiebedrijven.  Maar alles wat u zelf doet is natuurlijk een stuk voordeliger door het uitsparen van de manuren tijdens de klus. Ga dus zelf aan de slag en bespaar geld voor andere klussen in uw huis. Wij streven altijd naar de beste kwaliteit voor een eerlijke en juiste prijs.