• HPL TRAPRENOVATIE INCL MONTAGE
  • BESTE PRIJS VAN NEDERLAND
  • NEDERLANDS FABRIKAAT
  • 15 JAAR GARANTIE
Home » Laminaat

Laminaat

Goedkoop laminaat kopen? Dan bent u bij vloercity aan het juiste adres. Wij zijn dagelijks bezig om de beste prijs voor u te kunnen garanderen. Bij ons geen lokkertjes maar gewoon vaste lage prijzen tegen de beste kwaliteit. U heeft bij ons de keuze uit verschillende diktes en breedtes van vloeren. Laat u verrassen door onze service en goede kwaliteit.

Materiaal

Onze vloeren zijn te bestellen in 6,7 en 8mm dikte. Laminaat bestaat uit een aantal samengeperste lagen zoals kunststof en hdf waarvan alleen de bovenste laag bedrukt is met een motief. 

Onderhoud

Ook onze laminaat lijn is onderhoudsvriendelijk en goed schoon te maken met een stofzuiger of swiffer. Een laminaat vloer is gevoeliger voor water dan een pvc vloer, en kan bij een te lang liggende plas water op gaan zwellen. Het belangrijkste is dat u bij de aankoop van laminaat let op de ruimte waarin u deze gaat gebruiken. Gebruikt u hem in een vochtige ruimte dan dient u hier met de aankoop rekening mee te houden.

Geluidsreductie

Een laminaat vloer wordt zwevend(niet verlijmd aan de ondergrond) gelegd. De ruimte tussen de ondergrond en de vloer kan voor overlast gaan zorgen. Een goede ondervloer kan de geluidsoverlast drastisch verlagen, en hierdoor zullen uw buren geen last hebben van uw gebruik van de vloer. Woont u bijvoorbeeld in een appartementencomplex dan hebben hebben uw onderburen geen overlast van uw loopbewegingen.

Vloerverwarming

Bij vloerverwarming kunt u beter voor een pvc vloer kiezen. Deze laat de warmte beter door. Laminaat vloeren zijn mede door het gebruik van een ondervloer eigenlijk minder geschikt voor vloerverwarming. Deze innovatieve vloer is dus niet alleen onderhoudsvriendelijk maar ook nog eens goed te combineren met vloerverwarming.

Plaatsing van de vloer

Al onze laminaatvloeren zijn te leggen door middel van een klik systeem waarmee de onderdelen aan elkaar verbonden worden. Het is ook mogelijk om een laminaatvloer te verlijmen aan de ondergrond, dicht gebeurt bijna nooit meer. U kunt zowel een pvc als een laminaat vloer zelf leggen. Vooraf aan het leggen van de vloer dient u de vloer zo juist mogelijk te egaliseren, hierdoor voorkomt u later oneffenheden en breuken in uw vloer. Meestal is egaliseren bij een nieuwbouwwoning niet nodig.