• HPL TRAPRENOVATIE INCL MONTAGE
  • BESTE PRIJS VAN NEDERLAND
  • NEDERLANDS FABRIKAAT
  • 15 JAAR GARANTIE
Home » Je trap klaar voor de zomer

Je trap klaar voor de zomer

Je trap klaar voor de zomer

Wilt u er tijdens de zomer mooi bij zitten, Ga dan nu voor een traprenovatiepakket van Vloercity. Wij bieden u de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Stop met zoeken in de bouwmarkt en bestel gelijk uw professioneel traprenovatiepakket bij Vloercity . Wij verkopen enkel de beste kwaliteit die ook wordt gebruikt door een professionele vakman. Geen losse plak-strips en andere gekke dingen, maar de beste overzettreden en stootborden tegen de beste prijs. Januari is al van oudsher de woonmaand waarin er veel dingen aan het interieur worden uitgevoerd. Waarom zou u dan de vloer en trap niet vernieuwen? Vaak is de trap de Eye-Catcher van de hal of kamer van uw woning en geeft deze interieurwijziging ook een meerwaarde aan uw huis en leefgenot.

Ook voor grotere projecten

Heeft u een bedrijfspand wat een opknapbeurt kan gebruiken? Al onze trappen en vloeren zijn ook geschikt voor licht zakelijk gebruik. Laat een nieuwe vloer leggen op uw kantoor en geniet jarenlang van een onderhoudsvrije vloer met een mooie uitstraling voor uw klanten. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte. Tijdens het informatiegesprek laten wij u graag verschillende stalen zien met verschillende breedtes en diktes van verschillende materialen. Pvc vloeren zijn op dit moment de beste verkochte vloeren vanwege de onderhoudsvriendelijke functie die ze hebben. Op elk kantoor valt er weleens iets om, en dit kan op een houten vloer lelijke kringen geven. Op een Pvc vloer is dit veel minder omdat deze kunststof zich makkelijk laat reinigen. 

Houd acties in de gaten

Wilt u uw trap of vloer tegen een nog voordeligere prijs aanschaffen. Let dan goed op de acties die wij houden. Wij hebben altijd wel een actie die actief is in onze webshop. Bent u op zoek naar een andere kleur dan die in de actie vermeld staat, neem dan contact met ons op en wij zoeken voor u de geschikte oplossing. Wij nemen alle tijd om u te informeren over het zelf plaatsen en onderhouden van uw trap.