• HPL TRAPRENOVATIE INCL MONTAGE
  • BESTE PRIJS VAN NEDERLAND
  • NEDERLANDS FABRIKAAT
  • 15 JAAR GARANTIE
Home » Je eigen trap renoveren Den-Haag

Je eigen trap renoveren Den-Haag

Je eigen trap renoveren Den-Haag

Heeft u altijd al een nieuwe traprenovatie willen hebben? Maar vindt u de kosten te hoog om deze renovatie uit te laten voeren. Ga dan nu voor een doe-het-zelf pakket van vloercity. Renoveer zelf uw eigen trap eigen trap tegen een aantrekkelijke prijs. Wij van vloercity vinden het leveren van kwaliteitsmaterialen heel erg belangrijk. Daarom checken wij met regelmaat de kwaliteit van de treden en vloeren om u de beste kwaliteit te garanderen. Het zelf renoveren van uw trap is vanaf nu ook mogelijk in Den-Haag.

Zelf je bepalen wanneer je monteert

Het voordeel van het zelf plaatsen van uw trap is: U kunt zelf het moment bepalen wanneer u uw trap gaat renoveren. Dus geen vrije dagen opnemen vanwege de montage, maar zelf uw eigen moment uitkiezen. U kunt zelf uw trap renoveren met de tips die wij geven. U kunt op deze manier ook zelf uw eigen tempo bepalen. Begin bijvoorbeeld aan de klus als je alleen in huis bent en niemand je kan storen of je werk kan verhinderen. Wij helpen u graag met tips voor de renovatie van uw trap.

Advies aan huis

Wij van vloercity komen graag bij u aan huis om de mogelijkheden te bespreken. Kleuren zijn online niet altijd even makkelijk te bekijken en daarom komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden te tonen. Voor een adviesgesprek rekenen wij 75 euro. Deze kosten worden bij aanschaf van een traprenovatie natuurlijk van uw factuur afgehaald. Wij komen graag bij u langs in Den-Haag.