• HPL TRAPRENOVATIE INCL MONTAGE
  • BESTE PRIJS VAN NEDERLAND
  • NEDERLANDS FABRIKAAT
  • 15 JAAR GARANTIE
Home » incl montage

Traprenovatie inclusief montage

Zelf uw traprenovatie of het leggen van uw pvc/laminaat uitvoeren is zeker te doen. Misschien heeft u minder tijd of wilt u het toch door professionele monteurs laten uitvoeren. Vloercity beschikt voor een uitgebreid netwerk van vakkundige traprenovatie monteurs die gespecialiseerd zijn in het bekleden van uw trap. Tevens hebben zij de kennis en ervaring met het plaatsen van PVC en Laminaat, zelfs in visgraat motief.

Vaak renoveren zij uw trap in één dag. Natuurlijk betaald u pas na de montage en is een voorschot overbodig.

Vloercity geeft u op de montage zelfs 5 jaar garantie.

 

Werkwijze bij Traprenovatie inclusief montage:

 

Bestellen traprenovatie

De prijzen in onze webshop zijn werkelijke prijzen inclusief montage en btw. Zo ziet u gelijk wat uw traprenovatie gaat kosten. Bestel het gewenste aantal treden en decor. Na het ontvangen van de bestelling nemen wij contact met u op om de bestelling met u door te nemen.

Afspraak montage inplannen

Wij nemen per telefoon of mail contact met u opnemen voor het inplannen  voor de montage van uw traprenovatie. Hierbij heeft u de keuze uit meerdere datums. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk zelf datums voor te stellen. Wij gaan dan onze best doen hier aan te voldoen. Door de drukte en de strakke planning is het soms helaas niet mogelijk aan uw wens te voldoen.

Monteren van uw trap

Onze montagedienst zal op de overeengekomen datum in de ochtend beginnen tussen 7:30 en 8:00 uur met het monteren van uw traprenovatie set. Onze montagedienst heeft altijd ruim voldoende materiaal bij zich. Uw trap zal in de meeste gevallen dan ook binnen één dag gerenoveerd zijn. Open trappen dubbelzijdig en zijkanten bekleden kunnen wij op 1 dag niet uitvoeren en zullen meer tijd in beslag nemen dit vermelden wij altijd bij het maken van de afspraak van montage

U betaalt pas ná  montage

Geen aanbetaling of vooruit betalen van het materiaal. U betaalt pas na de montage. Dan kunt u het factuurbedrag per pin, internetbankieren overmaken of contant voldoen bij onze monteur. 

 

Is het moeilijk om de juiste kleur te bepalen op uw beeldscherm dan komen wij graag bij uw langs voor een huisbezoek.

Hiervoor rekenen wij een vast bedrag van € 75,-. Natuurlijk brengen wij dit bedrag in mindering als u overgaat tot bestellen.