• HPL TRAPRENOVATIE INCL MONTAGE
  • BESTE PRIJS VAN NEDERLAND
  • NEDERLANDS FABRIKAAT
  • 15 JAAR GARANTIE
Home » HPL overzettreden

HPL overzettreden

HPL overzettreden doe het zelf

HPL overzettreden

Ook zo geschrokken van de prijzen die gevraagd worden voor het renoveren van uw trap? Hebben ze u ook verteld dat het exclusief materiaal is? U willen wijs maken dat het erg ingewikkeld is om uw trap te bekleden?

Dan hebben wij goed nieuws voor u. Wij hebben professionele overzettreden van HPL, CPL of PVC van gelijke kwaliteit, leverancier, als de grote traprenovatie bedrijven uit Nederland en België maar dan voor normale en duidelijke prijzen. Met wat uren inspanning en het juiste gereedschap bespaar u veel geld bij het renoveren van uw trap.

 

Door rechtstreeks in te kopen bij de grootste fabrikanten op traprenovatie gebied kunnen wij de beste prijs aanbieden. Geen Bouwmarkt kwaliteit maar professionele producten. 

Maandelijks breiden wij ons assortiment uit en voegen wij nieuwe decors hier aan toe. Wat voor interieur ook heeft, wij hebben altijd het passende decor. Natuurlijk bieden wij u ook altijd technische ondersteuning bij het monteren van uw traprenovatie dhz pakket.

Toch laten monteren?

Ook dan kunnen wij dit voor u laten verzorgen. Door samenwerking met verschillende montage bedrijven kunnen wij in geheel Nederland en België de montage laten verzorgen. Natuurlijk betaal u gewoon na de montage contant of per pin.

Geniet binnenkort ook van uw "nieuwe" trap. laat u verrassen van de mogelijkheden en de scherpe prijzen.