• HPL TRAPRENOVATIE INCL MONTAGE
  • BESTE PRIJS VAN NEDERLAND
  • NEDERLANDS FABRIKAAT
  • 15 JAAR GARANTIE
Home » Genieten van de lage prijzen

Genieten van de lage prijzen

Genieten van de lage prijzen

Niemand wil teveel betalen voor zijn producten of diensten. Daarom werken wij met een eerlijke en lage prijsstelling.  Wij laten u graag genieten van de juiste vloer tegen een lage prijs. Voor grote bestellingen vragen wij u eerst contact met ons op te nemen voor een passende offerte. Of u nu een vloer legt in uw kamer of in de kantine van uw bedrijf wij hebben voor alle gebruiken een vloer in ons assortiment.

Uw vloer tegen een eerlijke prijs

Wij bieden u graag een nieuwe vloer aan tegen een eerlijke prijs. Alle PVC en LAMINAAT vloeren zijn van uiterst hoge kwaliteit en met 15 jaar fabrieksgarantie heel erg degelijk te noemen. Wij hebben al kwaliteitsvloeren vanaf €10,83 in ons assortiment waarmee u perfect u vloer zou kunnen renoveren. Stelt u toch extra eisen zoals een bredere of langere plank dan vragen wij u een kijkje te nemen vanaf de HERRINGBONE lijn.

Laat uw trap door ons renoveren

Heeft u zelf niet de expertise om uw trap zelf te renoveren. Besteed deze klus dan uit aan een gespecialiseerde monteur. Wij hebben vaste monteurs die enkel en alleen gespecialiseerd zijn in het renoveren van trappen en het leggen van vloeren. Wij maken graag een passende offerte voor uw volledige klus.  Wij hebben altijd een vloer die bij uw trap past. Bestelt u een PVC TRAPRENOVATIE dan hebben wij altijd een passend decor vloer die bij de trap past.