• HPL TRAPRENOVATIE INCL MONTAGE
  • BESTE PRIJS VAN NEDERLAND
  • NEDERLANDS FABRIKAAT
  • 15 JAAR GARANTIE
Home » De beste service tegen een eerlijke prijs

De beste service tegen een eerlijke prijs

De beste service tegen een eerlijke prijs

Wij bieden een uitermate goede service tegen een eerlijke prijs. Zoek niet verder en neem een kijkje in onze webshop voor de beste acties en het breedste assortiment. Ook hebben wij altijd een super voordelige actie waarmee u kunt genieten van nog lagere prijzen. Dus houd de webshop goed in de gaten en geniet van nog voordeligere prijzen.

Een breed assortiment vloeren

Naast een breed assortiment aan traprenovatieproducten hebben wij ook een breed assortiment aan VLOEREN. Of u nu een laminaat of een pvc vloer wilt, wij hebben het allemaal in ons assortiment. Wilt u liever een brede of extra lange plank dan hebben wij deze zeker in ons assortiment. Dus voor elk interieur is er wel een oplossing in het gebied van VLOEREN.

Altijd te bereiken voor hulp

Wij van vloercity zijn altijd te bereiken voor extra informatie omtrent uw renovatie. Heeft u dus tijdens uw klus extra vragen over de uitvoer daarvan  dan helpen wij u graag. Bij ons bent u altijd snel aan de beurt en hoeft u geen dagen te wachten op een antwoord. In de meeste gevallen beantwoorden wij uw vraag of opmerking binnen 1 uur. Wij vinden het namelijk uiterst belangrijk dat er een goed klantencontact is.