• HPL TRAPRENOVATIE INCL MONTAGE
  • BESTE PRIJS VAN NEDERLAND
  • NEDERLANDS FABRIKAAT
  • 15 JAAR GARANTIE
Home » 2021 het jaar voor uw nieuwe trap

2021 het jaar voor uw nieuwe trap

2021 het jaar voor uw nieuwe trap

2021 wordt het jaar van bouwen en verbouwen. Waarom zou een trap daar nu niet bij horen? De trap is vaak het eerste punt waar u tegenaan kijkt als u een woning binnenkomt. Dus ga nu voor een voordelig traprenovatiepakket van vloercity en geniet jaren van een mooie en frisse trap. Vergeet de lange schoonmaak van uw vloerbedekking, Want nu volstaat een vochtige doek om de trap weer blinkend schoon te krijgen.

Zelf uw trap renoveren

Er bestaat nu de mogelijkheid om uw trap zelf te renoveren met onze renovatiepakketten. Leg zelf op uw eigen tempo de overzettreden op uw bestaande trap en geniet binnen korte tijd van een mooie en onderhoudsvriendelijke trap. Wij zorgen voor de beste materialen tegen een eerlijke prijs zodat iedereen de mogelijkheid heeft zijn trap te renoveren.  Als u nu beslist zorgen wij ervoor dat uw pakket binnen 10 werkdagen bij u wordt bezorgd.

Uw trap renoveren tijdens Lockdown

Nu dat de kroegen en winkels gesloten zijn is dit het moment om uw trap te renoveren. Nu dat er niet veel buitenactiviteiten zijn is nu uw huis aan de beurt voor een grondige opknapbeurt. Geniet nu van onze Lockdown actie en renoveer uw trap tegen een nog voordeligere prijs dan voorheen. Nog een voordeel is dat uw huis een meerwaarde heeft als u de trap renoveert.